Странице

уторак, 25. октобар 2016.

Horor filmovi koje vam preporučujem za Halloween!


Ne znam za vas, ali ja ću Halloween veče provesti okružena grickalicama i filmovima, udobno zavaljena u neki ogromni mekani krevet. Nekako mi je to uvek bio najlepši način da  osetim tu prazničnu atmosferu, a opet da ne izgubim previše vremena. Ukoliko imate slične planove kao i ja, sigurna sam da ću vam pomoći pri odabiru filmova za tu priliku, danas nažalost samo nekoliko, ali u sledećem postu donosim još par filmova koji su povezani sa Halloween - om. :)


Circle 

 

Ovaj film sam gledala pre par meseci, pa ne zamerite ako izostavim nešto. Dakle, radnja prati 50 potpunih stranaca koji se probude u potpunoj tami u malom krugu. Niko od njih ne zna kako i zašto je tu dospeo. Zatim otkrivaju da  jedan od njih mora da umre na dve minute, a potom saznaju i da imaju kontrolu i mogu odlučiti ko će to umreti svake 2 minute. Šta će se desiti kada ostanu samo dvoje? Da li će se iko izbaviti? Uglavnom, film je dobar za one koji vole horore sa happy end - om, sve vreme vam drži pažnju i mislim da ga je vredno pogledati.

OVDE ga možete pogledati. :)


The Purge


Pre svega, jako mi se dopala radnja ovog filma, koja se odvija u bliskoj budućnosti.. 2022. godina je i stopa kriminala u SAD je na minimumu. U nameri da potpuno iskoreni kriminal, vlada uvodi dvanaestosatni period jednom godišnje, kada će svi zločini bidi legalni, što nazivaju "Čišćenje". Tako priča prati jednu porodicu koja ima nameru da celu tu noć, kada ubice krenu da haraju ulicama provede mirno u svojoj kući sa maksimalnom zaštitom. E sada, neću da vam otkrivam da li su uspeli u tome i kako se sve završilo, ali reći ću da je bilo veoma uzbudljivo. Mislim da je ovo pravi film za Halloween. Toplo preporučujem, nećete se razočarati. Postoji i drugi deo, koji je ispunio sva očekivanja. Skorije je izašao i treći nastavak, koji uskoro nameravam da pogledam. :)

Film možete pogledati: OVDE
Drugi deo možete pogledati: OVDE
Treći najnoviji deo možete pogledati: OVDE

Cooties

 
                                                            
Od svih, ovo mi je, moram reći, najmanje drag film. Učenici jedne škole otruju se hranom iz kantine i dobijaju virus od koga postaju veoma slični zombijima. Grupa nastavnika kroz ceo film pokušava da pobegne iz škole i preživi. Iskreno nisam ni očekivala nešto posebno od ovog filma, jer nisam ljubitelj horora sa zombi tematikom, ali svakako sam odlučila da ga pogledam. I radnja mi je nekako nepotpuna, verovatno zato što je ovo osim horora, takođe i komedija i ne mogu da kažem da nije bilo komičnih momenata. :) Sada, ovo ne znači da se vama film neće svideti, vredi probati. :) 
  
Film možete pogledati: OVDE

 - Ukoliko vam se ovaj post svideo posetite i:

21. oktobar: OVDE
TopPet Youtubera koji zaslužuju više pažnje: OVDE
Balkan Blogger Fest: OVDE


 I to je to za danas, nadam se da ste pronašli neki film koji vam se dopada, ukoliko pogledate neki obavezno mi javite utiske. :)

Preporučite mi vi neke horore u komentarima. :)






18 коментара:

  1. Super preporuka filmova! <3

    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Одговори
    1. Zasto te je briga?Treba da postujes svacije misljenje.❤

      Избриши
    2. Izvini Nadja,jer se mešam.Da li zaista misliš da si zanimljiv/a ako non stop hejtujes?Filmovi su super,a ako ti se ne dopada imas exit dugme.Aman više.

      Избриши
  3. Sjajn post! Drugi mi se ucinio najzanimljivijim, pa svakako planiram da ga odgledam. :D Hvala ti na preporukama! :*
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  4. Matthew 4:17 Repent, for The Kingdom of Heaven has come near. Matthew 18:11 For The Son of Man has come to save that which was lost.

    ОдговориИзбриши
  5. Nađa draga jao mi je drago da si napisala post na ovu temu. S obzirom da se zna koliki sam ljubitelj i halovina i horora, moram se pohvaliti da sam pogledala sve ove filmove, ali hvala na ideji, rado cu ih pogledati opet. Zaista jako dobar post.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Iskreno,nisam ljubitelj horora.Gledala sam par puta ali mi jednostavno nije zanimljivo haha.Mora da sam neka posebna osba sto se toga tice XD
    Dobar i koristan post!

    Ako budes mogla,pogledaj moj blog
    girlsstuffblogg.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Super preporuka
    Nova sam na blogu,znacilo bi mi ako me zapratis,uzvracam <3
    http://amylifestyleadress.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Filmovi su odlični,ali ja prvo moram da ulovim osobu koja će sa mnom gledati neki horor,a to je teže nego rešavanje najtežeg zadatka iz geometrije.☺

    Ako zelis pogledaj moj novi blog i učlani se,mnogo bi mi značila tvoja podrška.

    nacalifestyletips.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. Hvala na preporuci:)
    Pratim te, ako želiš uzvrati

    http://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. Nađa, da li bi mogla da mi se javiš na mejl (compliment.my.brain@gmail.com)? Nigde ne mogu da pronađem tvoj kontakt.♥ Hvala unapred☺

    pametnodete.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  11. http://magicworldofpanda.blogspot.com/ follow her she will follow u

    ОдговориИзбриши
  12. Oerformance in this age organization of Paravex Male Enhancement adult males. they are much more likely to be on a financially restricted grocery budget, eating greater rapid and handy ingredients, saving their cash as a substitute for extra partying extravagances along with pills and alcohol. consuming excessively or using.For more ==== >>>>>> http://t-rexmuscleadvice.com/paravex-male-enhancement/

    ОдговориИзбриши
  13. Odlican post. Ne volim bas horore ali si se jako potrudila da napises ovaj post. Ako zelis mozes pogledati moj blog i uclaniti se, uzvratiti cu :)
    https://enotes10.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  14. Ima zanimljivih filmova, vise volim romanticne komedije, ali nije na odmet i nekad promeniti zanr, imas dobre preporuke
    pratim te, pa ako zelis uzvrati <3

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  15. Ja volim da gledam horor filmove :) . Odlican izbor filmova, post je super.

    Pracenje za pracenje? :D

    https://alexandarstanisavljevic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши