Странице

среда, 5. октобар 2016.

Monthly Post - Septembar | Nestanci struje, prespavanjac!


Dobro dosli u novi Monthly post. :) Nemam ništa posebno da kažem, tako da ću odmah krenuti sa postom.


Da budem iskrena, septembar neće biti baš mesec koji ću "dugo pamtiti". Koliko god pokušavala da ga učinim takvim, pošto zaista, šta to posebno može da se desi u ovom mesecu? Okej da, počela je jesen kojoj se malo je reći radujem. Ali ovo još uvek nije prava jesen, i mislim da će to postati za tek par nedelja. Trenutno vreme je jako promenljivo, pa je ujutru toliko hladno da možeš da vidiš svoj dah, a posle oko 2 popodne kao da živiš u Sahari, bukvalno. Stvarno ću se razočarati ako ostatak jeseni bude prošao ovako. Nadam se da to neće biti slučaj.


  Protekli mesec bio je tu da nas navikne na obaveze, i to tako odjednom. Od početka septembra smo se navikavali da ih imamo u mnogo većem broju i jednostvano ispoštujemo. To je mene jako poremetilo sa obzirom da me je septembar zapljusnuo gore nego neki talas. Odjednom morate da uskladite školu, treninge (ako nešto trenirate), porodicu, prijatelje, blog... Verujem da znate koji je osećaj nakon jednog pretrpljenog dana. Vikendi donose mali predah, ali čak i tada je nametnuto da dete ne može da se odmori već ima gomilu domaćih i gomilu lekcija za učenje. Okej, malo sam skrenula sa teme. Jurcala sam gde sam stigla navikavajući se na činjenicu da ne mogu po ceo dan da ležim, a verujem da ste i  vi.


Sada, jedna dobra stvar vezana za septembar, konačno. Napokon smo se sve skupile i kod mene su prespavale tri drugarice. Planirale smo to oko dve nedelje i da, isplatilo se. Međutim šteta je što smo stigle samo da malo igramo Monopol i gledamo TV pre nego što smo oko pola 3 sve zaspale. Ali to je razumljivo, bile smo prva smena i zaista izmorene.
Takođe, kod mene je u toku proteklog meseca češće nestajalo struje. Nisam se previše bunila jer sam volela onu atmosferu sa svećama i lampama telefona kada grom seva napolju, da. :D


Da li sam jedina koja obožava domaći sok od grožđa? Iskreno ne bih mogla da gucnem ili probam ništa od zimnice sem ovoga. Svake godine sa mamom sakupim puno flašica koje nakupim ovim sokom, koji je bukvalno ima ukus kao razblaženo vino, i mogu reći da jako osvežava. :) Izvinite što je slika grozna, uslikana je zaista na brzinu. 


I to bi bilo to što se tiče ovog Monthly posta, nije bio nešto dugačak, jer ponavljam septembar mi nije bio nešto posebno zanimljiv, tako da do sledećeg puta. :)

Ukoliko vam se ovaj post svideo posetite i:

Favoriti septembra: OVDE
Jako važna kampanja: OVDE
Prvi post o jeseni: OVDE
Povratak u detinjstvo: OVDE 


Kako ste vi proveli septembar?





7 коментара:

  1. Potpuno te razumijem da je teško uskladiti sve, ja sam bukvalno samo srijedom više manje slobodna, dok sve ostale dane imam treninge (radne dane). Imam hrpu obaveza i nekad se pitam kako uopće stignem disati :) Drago mi je što si se zabavila sa kolegicama i kao i ti želim da što prije dođe ona prava jesen <333

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post! ❤ I meni septembar nije bio nesto zanimljiv, mislim da, kakav moze da bude? :D I kod mene su ovog mesecq prespavale dve drugarice, ali zbog skole smo takodje zaspale ranije. :/ Jako volin da citam Monthly postove. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Zaoo mi je sto ti septembar nije prosao nesto posebno uzbudljivo, zelim ti lepsi oktobar! I da, sok od grozdja izgleda sjajno, nikada nisam probala domaci, no svakako stoji da bih voleela . <333333
    :DTeen Queen

    ОдговориИзбриши
  4. Ni moj septemabar nije bio previše zanimljiv. Nadam se da će se situacija poboljšati ovog meseca. Što se domaćeg soka od grožđa tiče, probala sam ga i znam da ima fenomenalan ukus. :)
    Zanimljiv post. <3

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши